't Eerste Concert

Zaterdag 23 September 2017
Het Libero Strijkorkest & Het Odayin Pianotrio
Toegangsprijs: 
€15.00
Bestelcode: 
EC
't Eerste Concert

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Kunstkring Hattem en onze donateurs. De toegang voor donateurs en vrienden is gratis.  Overige bezoekers betalen slechts €15,-. Jeugdigen onder de 18 jaar en studenten betalen €5,-.

De avond wordt geheel verzorgd door talenten van ArtEZ Conservatorium in Zwolle!

Het Libero Strijkorkest werd opgericht door een groep vrienden die bezig zijn met hun masterstudie aan het conservatorium van Zwolle of deze recent hebben afgerond. Opvallend veel leden van het orkest hebben de Spaanse nationaliteit. Het orkest onderscheidt zich door zijn jeugdige uitstraling en door zo veel mogelijk muziek uit het hoofd te spelen om het samenspel en het contact met het publiek te bevorderen. Een vol podium met 13 enthousiaste jonge studenten. Het orkest speelt werken van Mozart, Corelli en Toldrá.

Het Odayin Trio bestaat uit Hrayr Ter-Sargsyan (viool),  Noam Staal (cello) en Hanke Scheffer (piano). De spelers leerden elkaar kennen op het conservatorium van Zwolle in 2015 en spelen sindsdien samen. Ze hebben vanaf de oprichting al vele concerten gegeven door heel Nederland. Er worden werken gespeeld van Mozart en Shostakovich.      

Op het programma staan de volgende werken.

Het Libero Strijkorkest:

  • W.A. Mozart: Divertimento kv 138 in F groot 
  • A. Corelli: Concerto Grosso "Fatto per la notte di natale", opus 6 no. 8
  • E. Toldrá: Vistas al Mar

Het Odayin Trio:

  • W.A. Mozart: Piano trio in C groot kv 548
  • D. Shostakovich: Pianotrio no. 1 in C klein op.8

De foto van het Odayin Trio is gemaakt door #bemindfotografie.

't Eerste Concert
't Eerste Concert
Locatie: