Trio Shaham Erez Wallfisch

Zaterdag 14 Oktober 2017
Bloch - Schumann - Brahms - Schubert
Toegangsprijs: 
€20.00
Bestelcode: 
A
Trio Shaham Erez Wallfisch

Hagai Shaham viool

Raphael Wallfisch cello

Arnon Erez piano

 

Het Trio Shaham Erez Wallfisch werd opgericht in 2009 en bestaat uit drie van de beste internationale instrumentalisten.

Hagai Shaham trad op met 's werelds meest toonaangevende orkesten, waaronder het Engels Chamber Orchestra en het  Royal Philharmonic Orchestra.

Raphael Wallfisch werd geboren in Londen uit een familie van vooraanstaande musici, zijn moeder de celliste Anita Lasker-Wallfisch en zijn vader de pianist Peter Wallfisch. Op de leeftijd van vierentwintig won hij de Gaspar Cassado International Cello Competition in Florence. Sindsdien heeft hij wereldwijd carrière gemaakt en speelt samen met de grootste orkesten van de wereld, waaronder het  London Symphony Orchestra en het London Philharmonic Orchestra.

Arnon Erez is een van de grootste pianisten van Israël en een uitstekend kamermusicus. Hij heeft diverse internationale wedstrijden gewonnen, waaronder de eerste prijs op het Francois Shapira concours en trad op voor grote festivals en in concertzalen over de hele wereld, waaronder Carnegie Hall, New York, Beethoven Halle, Bonn en de Musikverein Wenen.

Ook gaf het trio twee concerten in het Concertgebouw van Amsterdam.

Programma:

Bloch: 3 Nocturnes (pianotrio)

Schumann: Fantasiestücke opus 73 voor cello en piano

Brahms: Vioolsonate opus 108 voor viool en piano

Schubert: Pianotrio opus 99

Locatie: