Laden Evenementen

Deze avond treedt het  Quintet MIDAS  op.

Miquel, Isabel, Diego, Arnette en Shamáti zijn ArtEZ studenten die gezamenlijk altviool, viool, piano, cello en harp combineren. De groep zoekt naar stukken met mooie melodieën, dramatische momenten, communicatie en veel emoties om de mogelijkheden van deze instrumenten te laten zien. Het spelen met contrasterende karakters geeft hen de mogelijkheid om het verschil en de gelijkenis van de instrumenten te vinden. Daarnaast geeft het hen de gelegenheid om hun emoties in de muziek te gebruiken en het publiek te raken. Dat is wat hen maakt tot wie ze zijn. Het MIDAS Quintet wil de wereld inspireren om open te staan voor verandering en ze willen genieten van elke seconde dat zij samen muziek kunnen maken!

Isabel Marin Rayo (viool), Miquel Pla Ruera (altviool), Arnette van Beek (cello), Shamáti Willemse (harp), Diego Dijkmans (piano)

Het Vriendenconcert wordt door de ʻStichting Vrienden Kunstkring Hattemʼ gratis aangeboden aan de Vrienden van de
Kunstkring Hattem en de donateurs. Voor belangstellenden zijn, uiteraard, kaarten beschikbaar tegen gereduceerd tarief.
Wanneer u de concerten die door de Stichting Kunstkring Hattem worden georganiseerd wilt ondersteunen dan kunt u vriend worden. Op onze website vindt u hier meer informatie over.
Gebruikelijk is dat de optredende musici studeren of net afgestudeerd zijn aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle.

Concertagenda gegevens

Concertcode V
Datum 14 december 2024
Abonnement Nee
Aanvang 20:15
Locatie De Marke
Voor vrienden en donateurs Gratis
Kosten €20,-
Kaartje bestellen