Laden Evenementen

Het Vriendenconcert wordt door ‘Stichting Vrienden Kunstkring Hattem’ gratis aangeboden aan Vrienden en Donateurs van Kunstkring Hattem. 

Voor belangstellenden zijn, uiteraard, kaarten beschikbaar. 

Gebruikelijk is dat de optredende musici studerend of net afgestudeerd zijn aan ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Dit seizoen presenteren wij het Kobari Trio aan u.

Het Kobari Trio is een nog jong, maar zeer gepassioneerd ensemble, bestaande uit Sarah Konig (mezzosopraan), Sanne Bakker (harp) en Wisse de Rijk (cello). Alle drie de studenten studeren aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, waar zij al van vele docenten coachings hebben gekregen. Onder andere van Karlien Bartels, Harry van Berne, Manja Smits, Sepp Grotenhuis en Claudia Patacca. Hun bijzondere bezetting en hun grote liefde voor muziek en theater maakt dit trio uniek. Zo nemen ze hun publiek, door middel van eigen, prachtige arrangementen, mee in hun muzikale verhaal. Van Barok tot Hedendaags, van Spaanse liederen tot Nederlandse poezië…

Zij hebben in 2021 onder andere opnames gemaakt voor het Wilminktheater in Enschede, in de finale van het Storioni Concours gestaan en de eerste prijs gewonnen tijdens The Best Of van de ArtEZ Chamber Music Sessions Zwolle. In de zomer spelen ze live op Radio 4.

Kobari Trio

Concertagenda gegevens

Concertcode V
Datum 11 december 2021
Abonnement Nee
Aanvang 20:15
Locatie De Marke
Nog beschikbare aantal kaarten 35
Kosten €15,- | Gratis voor Vrienden & Donateurs

Programma

Het programma is nu nog niet bekend.

Zodra meer informatie beschikbaar komt zal dit gepubliceerd worden.

Kaartje bestellen