De Marke

Additional:
2
Street:
Daendelsweg
Postal Code:
8051 DX
City:
Hattem
Country:
Netherlands

“De Marke” is het multifunctionele centrum voor sport en sociaal cultureel werk in Hattem.

 Het centrum “de Marke” is gelegen op een markant punt in de Hanzestad Hattem. Het nieuwe gebouw valt op door haar speelse vormgeving en het presenteert zich open en gastvrij in een groene omgeving.

Naast het beoefenen van allerlei sportactiviteiten is het centrum een perfecte locatie voor andere dan sportverenigingen van binnen en buiten Hattem. Er is een multifunctionele zaal beschikbaar voor het houden van toneel-, muziek- en zanguitvoeringen. De zaal is eveneens bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, zoals cursussen, verkooppresentaties en seminars. Tevens beschikt “de Marke” over een ruime foyer, waar U tijdens of na afloop van uw activiteiten rustig kunt napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Op verzoek verzorgen wij daarnaast al uw wensen op het gebied van de catering.

Binnen de muren van het multifunctioneel centrum is een eigen plaats ingeruimd voor de stichting Sociaal Cultureel Werk en de lokale omroep Hattem.

Multifunctionele zaal

De multifunctionele zaal is voor vele doeleinden geschikt, zoals het geven van zang -, muziek - en toneeluitvoeringen, het houden van presentaties en cursussen en het houden van (jaar)vergaderingen en andere feestelijke bijeenkomsten.

De zaal beschikt over een podium van 9 x 5 meter en er is een basisuitrusting aan licht en geluid aanwezig. De zaal biedt, in theateropstelling, plaats aan ca 200 personen.

De Marke